Bestel nu tickets met korting voor Welkom in de Middeleeuwen

De tweede editie van Welkom in de Middeleeuwen is gepland op 29 en 30 april 2017. Bestel nu tickets met korting!

In de meivakantie voelt elk kind zich thuis in de middeleeuwen op kasteel Huis Bergh. Kasteel Huis Bergh vind je in Kasteelstad ‘s-Heerenberg in de Achterhoek. In 2016 vond de eerste editie plaats en in 2017 zal op 29 en 30 april weer alles in het teken staan van de middeleeuwen.

Kom en beleef er avonturen als ridder en help de Dolle Graaf van Huis Bergh om een beetje orde op zaken te stellen. Schiet met een levensechte katapult waterballonnen tientallen meters weg en dwaal het hele kasteel door, waar je in de verschillende kamers de oorspronkelijke bewoners tegenkomt. Verdien je oorkonde door de Proeve van Bekwaamheid te ondergaan en alle opdrachten uit te voeren.

KATAPULT EN BROODBAKKEN

Kasteel Huis Bergh is de perfect locatie voor dit event. Kinderen verzamelen tijdens hun tocht door het kasteel stempels om een oorkonde te verdienen. Ze dansen op het bal, maken muziek voor de Graaf en kalligraferen in de kapel hun eigen naam met hulp van de monniken. Buiten is er een tentenkamp en kunnen de kinderen allerlei opdrachten uitvoeren, zoals broodbakken, een ridderparcours lopen, met pijl en boog schieten en de katapult afvuren.

Je mag zelf weten hoe lang je blijft, maar met een ticketsysteem zorgen we voor een continue doorstroming. Elke 10 minuten beginnen nieuwe groepen aan hun avontuur door en rondom het kasteel. Ook de oudste kasteeltuin van Nederland is onderdeel van de route. Bekijk de aftermovie en foto’s van 2016 hieronder of kijk voor meer info op www.welkomindemiddeleeuwen.nl, of bestel direct de tickets met korting.

MEDIAVENT

Heb je een vraag of wil je meer weten? Verstuur dan hier je bericht of vraag:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.