Mediavent en Flextickets: Een succesvolle samenwerking

Mediavent maakt voor alle events gebruik van Flextickets. Een flexibel ticketsysteem met 1 dashboard en direct een compleet overzicht van de actuele stand van zaken.

Bijvoorbeeld voor DISCO-BOOT was het essentieel om een flexibel ticketsysteem te hebben voor een vlekkeloze boekingservaring met minimale kosten. Maar ook voor Welkom bij de Sint waarbij het belangrijk is dat er een maximaal aantal gasten per starttijd in het kasteel kunnen starten aan hun bezoek bij het tijdelijke logeeradres van de goedheiligman.

Waarom Flextickets?
Flextickets bleek de ideale partner voor Mediavent. Aangepaste ticketopties werden moeiteloos aangeboden, rekening houdend met verschillende wensen en locaties in Nederland. Bij uitstel van events konden tickets eenvoudig naar een andere datum worden omgezet, kosteloos en met een simpele klik.
Een doorslaggevende factor was het transparante prijsmodel van Flextickets. In tegenstelling tot andere platforms rekende Flextickets boekingskosten per transactie, niet per ticket. Hierdoor profiteren Mediavent en hun gasten van een kostenefficiënte oplossing, waarbij de kosten schaalden met het aantal transacties, ongeacht het aantal verkochte tickets per transactie.

Samenvatting: Gemakkelijk beleven

Dankzij Flextickets kon Mediavent zich volledig richten op het creëren van een onvergetelijke ervaring, terwijl het ticketsysteem soepel de logistieke en financiële aspecten regelde. Deze succesvolle samenwerking benadrukt niet alleen het belang van een flexibel en betaalbaar ticketsysteem, maar ook van een betrouwbare partner bij het organiseren van evenementen. Flextickets heeft Mediavent geholpen om hun visie te realiseren en bezoekers een unieke ervaring te bieden.

Kijk voor informatie over Flextickets op: www.flextickets.nl

MEDIAVENT

Heb je een vraag of wil je meer weten? Verstuur dan hier je bericht of vraag:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.