Welkom bij de Sint

Stel je voor dat je als kind het kasteel van de Sint mag bezoeken, waar zo’n 50 pieten druk bezig zijn. Hoe zou je het vinden om de slaapkamer van de Sint te zien, de pietenschool te bezoeken en te dansen in de pietendisco? Bedenk eens hoe het is om zelf pepernoten te bakken, een heus pietenparcours te lopen en met de pieten samen liedjes te zingen…

MEDIAVENT ORGANISEERT SINTERKLAASFEESTEN

Samen met Sinterklaas-comités die veel ervaring hebben met intochten en huisbezoeken organiseert Mediavent de meest fantasievolle Sinterklaasfeesten. Tijdens deze events staat beleving voor kinderen centraal. Muziek en aankleding spelen een belangrijke rol. De kinderen krijgen een stempelkaart en tijdens een tocht door een kasteel kunnen ze in elke ruimte een stempel halen. Overal is interactie met de kids. De kinderen gaan met zelfgebakken pepernoten naar huis, krijgen een pietendiploma en diverse traktaties.

Sinds 2014 is de Sint te gast op kasteel Huis Bergh in Kasteelstad ‘s-Heerenberg en in 2016 voor het eerst op kasteel Cannenburch in Vaassen. Deze locaties zijn het perfecte decor voor het Nederlandse thuis van de goedheiligman.

Wij zorgen met ons unieke ticketsysteem voor een continue doorstroming en daardoor is het nooit té druk. Kijk voor meer info op de website www.welkombijdesint.nl.

https://youtu.be/kKD-rhHA7eY

https://youtu.be/uSr_G8MX3DM

https://youtu.be/oiJ2a_hXHsk

MEDIAVENT

Heb je een vraag of wil je meer weten? Verstuur dan hier je bericht of vraag:
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.